Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tre personer framför en grön vägg som gör tummen upp och ler med texten "på väg till jobbet"

På väg till jobbet

Hur jobbar vi med byggen som kryllar av fornlämningar? Vilka fördelar ger ett digitalt transportsystem och hur smakar kaffet på Trafikverket, egentligen? Häng med våra medarbetare på jobbet.

Nu har vi tagit fram fem nya filmer i serien ”På väg till jobbet”. Filmerna  visar upp olika delar av vår breda verksamhet, några av alla spännande utmaningar vi står inför och vikten av det vi gör. 

Tillsammans gör vi Sverige närmare

Trafikverket arbetar för ett tillgängligt Sverige i rörelse – dygnet runt, året om. Vi bygger något beständigt i en tid av förändring och kortar avstånden mellan hemma och borta, stad och land, generationer och landsändar. En arbetsplats med stora utmaningar och mängder av chanser att utvecklas. Tillsammans gör vi Sverige närmare. Häng med på resan!

I filmerna nedan får du träffa elva av våra medarbetare på sina jobb: Stein, Hanna, Katarina, Ahmad, Rami, Tyra, Andreas, Resha, Jenny, Monika och Johan.