Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tåg i tunnel, suddig fartfyllt bild.

Sommarjobba hos oss

Vad kul att du hittade hit! Är du intresserad att sommarjobba hos oss?

Vi erbjuder sommarjobb över hela landet och söker dig som studerar alternativt nyligen har avslutat din utbildning. Att sommarjobba hos oss är ett bra sätt för dig att få en inblick, knyta kontakter, skaffa referenser och få arbetslivserfarenhet.

Vi arbetar för en öppen inkluderande kultur där vi värdesätter mångfald. För en träffsäker, diskrimineringsfri samt objektiv rekrytering kommer vi använda webbaserade tester i vårat urval. Testerna är ett objektivt verktyg helt oberoende av ålder, kön, etnicitet etc. som gör att de är rättvisa och motverkar diskriminering. Det innebär att alla kandidater bedöms på samma sätt.

Varje sommarjobb har en egen annons vilket bland annat innebär att du aktivt behöver söka samtliga sommarjobb du är intresserad av. Det innebär också att du kan bli aktuell för flera sommarjobb och bli kontaktad av flera olika chefer för intervjuer.

Vi kommer annonsera våra sommarjobb för 2021 under två annonseringsperioder:

  • Annonseringsperiod ett: 19 januari - 1 februari
  • Annonseringsperiod två: 2-15 mars

Du hittar jobben nedan genom att klicka på bilderna för de olika kategorierna. Välkommen att söka ett eller flera sommarjobb hos oss!

Följ oss gärna i våra sociala kanaler och kika in under Jobb och framtid för att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss!
Jobb och framtid