Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Toppbild för Underhåll

Ledningsstöd

Välkommen att söka jobb hos oss som Ledningsstöd. Vi vill ha din ansökan senast den 6 februari.

Som ledningsstöd på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Du kommer i nära samarbete med ledningen för underhållsdistrikt Syd koordinera, driva och administrera med en stor variation och bredd. Vi lovar dig en spännande och utvecklande arbetsplats där du får möjlighet att samarbeta nära många kollegor i organisationen. Jag som blir din chef heter Annika Canaki. Jag driver verksamheten framåt med fokus på resultat och med stor tillit till mina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar för att utveckla våra leveranser. Detta sker genom aktiv dialog där vi tillsammans bygger förtroende både internt och externt.

 Som ledningsstöd inom Underhåll Distrikt Syd har du en viktig roll att bistå cheferna och ledningsgruppen men även medarbetarna på avdelningen. I ditt dagliga arbete kommer du bland annat ha följande uppgifter:

 •  Löpande administration så som framtagande av presentationsmaterial, hantera fakturor, ansvara för digitala arbetsrum, planera möten, föra protokoll mm.
 • Stötta cheferna med det övergripande ledningsarbetet genom planering och genomförande av ledningsgruppsmöten mm.
 • Att självständigt eller tillsammans med andra samordna och driva verksamhetsutvecklingsprojekt eller andra uppdrag. 
Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker dig som är strukturerad och självgående, tar initiativ och ligger steget före. Du trivs med stor variation av arbetsuppgifter och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Som person är du serviceinriktad och har förmåga att skapa goda relationer. Du kommunicerar på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren.

Vi söker dig som

 • har en högskoleexamen om minst 180 hp (120 p) inom ekonomi, teknik eller samhällsvetenskap alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt
 • har en flerårig erfarenhet av administrativt arbete eller erfarenhet av arbete i projekt eller uppdrag (som t ex i en roll som Projektingenjör, Koordinator, Verksamhetsutvecklare eller liknande)
 • har goda kunskaper inom Microsoft Office-paketet
 • har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket
 • har B-körkort för manuellt växlad bil

Det är meriterande om du

 • har erfarenhet av att driva projekt
 • har erfarenhet av projektmodeller eller förvaltningsmodeller
 • har erfarenhet av administrativt arbete från ett stort projekt eller linjearbete från en stor organisation
 • har erfarenhet av att arbeta i Sharepoint

Övrig information

I den här rekryteringen använder vi oss av webbaserade urevalstester. Vi använder främst mail (från mailadress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Intervjuer sker över Skype under v 7.

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

#LI-MH1

Ansök senast

Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2022-02-06