Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Digitalt rum med affischer om Trafikverkets leverantörsdag

Dialog med leverantörer på Trafikverkets leverantörsdag

Den 23 september visades projekt Norrbotniabanan upp som en del av Trafikverkets leverantörsdag. Nytt för i år var att dagen genomfördes som en digital mässa.

Temat för dagen var ”Together for a sustainable future”, tillsammans för en hållbar framtid. Ett viktigt fokus för dagen var med andra ord hur Trafikverket bidrar till samhällsutvecklingen och en hållbar framtid, och i den strävan är arbetet med Norrbotniabanan en viktig del.

Nytt för i år var att Leverantörsdagen genomfördes som en digital mässa och Norrbotniabanan var en viktig punkt på dagordningen. Under dagen inbjöds leverantörer att lyssna till seminarier om Norrbotniabanan där projektchef Lars Bergdahl berättade mer om det kommande arbetet inom projektet och svarade på deltagarnas frågor. Under hela dagen fanns också möjligheter att ställa frågor till projektets medarbetare samt att ta del av information om projektet i den digitala montern.

Dagen bjöd på många goda diskussioner kring hur vi tillsammans – leverantörerna och Trafikverket som beställare – kan uppfylla de förväntningar som finns på oss från samhället.

Nedan kan du ta del av presentationsfilmen för Norrbotniabanan som visades upp på Leverantörsdagen.