Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Väg 660, bro över Indalsälven vid Midlanda flygplats i Timrå

Brounderhåll i Västernorrland 2021

Vi vill att din resa ska vara säker och att du ska komma fram som planerat. Därför förstärker vi och bygger om broarna kontinuerligt.

Planera din resa!
Räkna med att det kan ta lite längre tid att ta sig fram när vi utför arbeten vid/på våra broar. Vi hoppas att du har överseende med det och respekterar alla tillfälliga trafikanordningar. Vi försöker underlätta för dig som trafikant så långt det går. Tack för att du visar hänsyn!

Bro över Björkån, Björkåbruk (Sollefteå)

Betongreparationer, målningsarbeten, svetsning på övergångskonstruktionen som förbinder bron med landsidan och beläggningsarbeten.
Trafikpåverkan: Stor påverkan. Ett körfält är öppet 3,5 meter brett, enkelriktad trafik som regleras med trafiksignaler.
Arbetsperiod: Andra veckan i september till mitten av oktober, vecka 36-42.

Bro över bäck, Paraberget (sollefteå)

Arbetena med förstärkning, betongreparation av kantbalk och beläggningsarbeten vid brons anslutningar framflyttad till nästa år, 2022.

Gålåbron (Kramfors)

Vi utreder åtgärder på bron. Under utredningstiden har bron sänkt bärighet. Vi stänger den för all trafik under vintern eftersom väghållningsfordonen, saltbilar och plogbilar, blir för tunga för att i dagsläget belasta bron.
Trafikpåverkan: Bron är stängd från 1 november 2021 och fram tills vinterväghållningen kan anses avslutad. Trafiken leds om via Lugnvik, väg 819 och väg 334, en sträcka på tre kilometer

E4, bro över Majorsviken (norr om Högakustenbron)

Reparation av grundavlopp.
Trafikpåverkan: Vänster körfält i södergående riktning stängd för trafik, hastigheten förbi arbetsområdet nedsatt.
Arbetsperiod: klart V46 (15-19 november)

Väg 660, bron över Indalsälven (vid Midlanda flygplats i Timrå)

Delar av bron är sliten och måste repareras. Det är dags att byta ut de så kallade övergångskonstruktionerna, totalt fem stycken som förbinder brospannen med varandra och med landsidan.
Trafikpåverkan: Stor påverkan. Ett tre meter brett körfält är öppet, enkelriktad trafik som leds med trafiksignaler.
Arbetsperiod: Beräknas pågå till vecka 46 (15 -19 november)

E4, Sundsvallsbron

Underhållsarbeten - beläggningsarbeten planeras att utföras mot de så kallade övergångskonstruktionerna som binder ihop bron med landsidorna. Även montering av utrustning till betalstationerna ska utföras under kvällen och natten.
Trafikpåverkan: Södergående körriktning avstängd under arbetet. Trafiken leds via Birsta - Timmervägen - E14. Räkna med något längre restid.
Arbetsperiod: Torsdag 16 december till fredag 17 december mellan klockan 18.00-06.00.