Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

E4, Hölöån i höjd med Väsbytorp, broreparationer

Vi ska reparera två E4-broar som ligger i höjd med Väsbytorp, söder om trafikplats Hölö. Arbetet startar den 25 maj, och vi räknar med att vara klara i slutet av november.

De två broarna som går över Hölöån behöver repareras. Vi börjar med förberedande arbeten. Vi börjar då med att förbereda ytan runt motorvägen för att leda om trafiken till tillfälliga nya filer.

Sen börjar vi arbetet på E4 reparera de två broarna, det är en bro i vardera färdriktningen som ligger intill varandra. Arbetet kommer ske successivt fram till i höst. Under det här arbetet kommer det vara två körfält öppna precis som vanligt, men körfälten kommer att vara smalare.

Vårt arbete påverkar din vardag. Vi hoppas på överseende med den något förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

Vi vill skapa en säker vägarbetsplats

För att skapa en säker vägarbetsplats sänker vi hastigheten till 70 km/timmen. Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

karta_vasbytorp_750x350px_med.plupp.jpg

Den röda pluppen visar var bron ligger.