Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Jobba hos oss i projekt E4 Förbifart Stockholm

Vill du jobba i en framtidsbransch? Med ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt? Förbifart Stockholm är en ny sträckning av E4:an, väster om Stockholm. Vägen skapar möjligheter för fortsatt utveckling i en starkt växande region.

Vi söker ständigt nya medarbetare.

På Trafikverket gör du en viktig insats för samhället

På Trafikverket drivs vi av utmaningen att binda samman landet så att människor kan mötas och varor komma fram både smidigt och ekologiskt hållbart. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter och möjligheten att lämna ett bestående avtryck. Hos oss på Trafikverket hittar du en mängd spännande och intressanta yrken, du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett närmare Sverige.

Var med och gör Sverige närmare

Vi som arbetar med Stora Projekt jobbar med allt från planläggning och byggnation fram till öppning för trafik. Genom våra affärer och i samverkan med andra kan vi, som en ledande beställare, också påverka branschen och utvecklingen av hållbara lösningar och smart infrastruktur. Hos oss arbetar du i en miljö som kännetecknas av en mix av bakgrunder, kunskaper och erfarenheter inom 150 olika yrken. Vi är öppna för nya idéer och perspektiv - och inspirerar varandra till bra prestationer. Vi skapar samhällsnytta - och utvecklingsvägar för dig!