Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vi söker medarbetare till Projekt ERTMS

Vill du vara med och göra morgondagens järnväg i Sverige mer pålitlig? Gillar du att arbeta med komplexa projekt som på sikt kommer att beröra alla som färdas på järnväg, människor som godstransporter? Vill du helt enkelt göra skillnad?

Då kan du vara den vi söker!

Vi behöver fler duktiga och engagerade medarbetare till Projekt ERTMS (European Railway Transport Management System), ett av de mest spännande projekten som finns inom Trafikverket. Projektet kommer reinvestera järnvägens signalsystem och bidra till en modern, standardiserad och digitaliserad signalanläggning för järnvägen. Tidsperspektivet är fram till år 2035 och projektet är också ett av de största industriprojekten i landet någonsin.

2021 börjar inkopplingen av ERTMS i större skala med början på Malmbanan mellan Boden och Riksgränsen. Men redan nu är projektet i en intensiv fas och vårt behov av nya medarbetare är stort.

Vi letar efter medarbetare som brinner av att vara en viktig del i arbetet med att modernisera och göra morgondagens järnväg i Sverige mer pålitlig. Du kommer till ett projekt med engagerade, välutbildade och kompetenta kolleger med olika bakgrund och kompetensområden, som du kommer att samarbeta med. Hos oss kan du bidra till samhällsutvecklingen och att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Känner du att du behövs i projektet för att göra skillnad är du definitivt en av dem vi vill knyta till Projekt ERTMS.

Läs mer nedan.