Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Vägfärjan Beda och mobiltelefon i hand.

Trafikinformation och tidtabeller för dig som reser med vägfärjan

Du som ska ut och resa med våra vägfärjor kan prenumerera på trafikinformation till din mobiltelefon eller planera din resa med hjälp av trafikinformationstjänsten på trafikverket.se och våra tidtabeller.

Trafikinformation via sms

Färjerederiets sms-tjänst ger dig information om trafikstörningar snabbt och smidigt. Allt du behöver göra är att registrera ditt mobilnummer på webbsidan för den färjeled som du vill ha trafikinformation om. Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen, också kallad GDPR, ikraft. Det får konsekvensen att du som varit prenumerant på trafikinformation om vägfärjetrafiken på sms före den 25 maj måste gå in på färjeledens webbplats på trafikverket.se och registrera dig en gång till. Vill du avregistrera din prenumeration gör du det på samma ställe. Tjänsten är kostnadsfri.

Vi samlar in personuppgifter (mobilnummer) för att kunna hantera ditt ärende när du nyttjar tjänsten trafikinfo via sms. Läs om hur Trafikverket hanterar Dataskyddsförordningen här nedan.

Trafikinformation Vägfärja på trafikverket.se

Information om det aktuella läget i vägfärjetrafiken, exempelvis störningar, ges på Trafikverkets startsida under Trafikinformation, Vägfärja. Där kan du spara egna favoriter.

www.trafikverket.se

Tyck till om trafikinformationen

Tidtabeller för vägfärjor

Alla våra färjeleder har en tidtabell som vägfärjetrafiken följer. I tidtabellen finns information om helgtrafik, farligt gods och annan information som du som resenär kan behöva. Tidtabellerna hittar du på respektive leds webbsida och på Färjerederiets startsida.